Zuidoost, de muzikale goudmijn

Het professionaliseringstraject voor muzikale talenten van Amsterdam Zuidoost!

Music Stages is een kweekvijver voor toptalenten en jonge makers. Met het professionaliseringstraject Zuidoost, de muzikale goudmijn voor muzikale talenten van Amsterdam Zuidoost biedt Music Stages i.s.m. het Koninklijk Concertgebouworkest, ZOGrace Creative Agency & Bijlmer Parktheater een podium aan jonge instrumentalisten, zangers en componisten van 12 tot 24 jaar. Zo kunnen zij zich presenteren voor gerenommeerde musici, vocalisten, componisten – maar uiteraard ook voor hun vrienden en familie. De meest getalenteerde deelnemers worden geselecteerd voor een bijzonder coachingstraject: een jaar lang zullen zij door professionals uit de muziekwereld worden begeleid naar de volgende stap in hun muzikale ontwikkeling. Ze maken kennis met de verschillende facetten die bij de professionele muziekwereld horen. 

Op zaterdag 29 januari is de 2e auditiedag van “Zuidoost, de muzikale goudmijn”: hét muzikale professionaliseringstraject van het Koninklijk Concertgebouworkest, Music Stages, ZOGrace Creative Agency & het Bijlmer Parktheater. Zuidoost, de Muzikale Goudmijn biedt persoonlijke begeleiding, verschillende workshops, excursies naar concerten en mogelijkheden tot optreden op professionele podia zoals het Concertgebouw en het Muziekgebouw aan ’t IJ! Alles wat nodig is om jou klaar te stomen voor een professionele muziek carrière of -opleiding. 

Ben jij of ken jij iemand tussen de 12 en 24 jaar met muziek als grote passie? Dan is Zuidoost, de muzikale goudmijn misschien wat voor jou! Meld je aan via een mail naar info@musicstages.nl met daarin of je vocalist, componist of musicus bent, hoeveel ervaring je hebt en waarom muziek je passie is! We kijken uit naar je mail!